Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2024. február 28. szerda | Elemér napja

Hulladékgazdálkodás

 

Lomtalanítás


Budakalászon a Vértes Vidéke Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. végzi a hulladékszolgáltatási tevékenység mellett a lomok elszállítását is a háztartásoktól. A lomtalanítás igénybevételéhez időpontot szükséges egyeztetni a cég ügyfélszolgálatával, akik az igények beérkezésének sorrendjében ajánlják fel a lehetséges napokat. Az évi egyszeri lomtalanítási díjat fedezi az éves hulladékszállítási díj, így a lomok elszállítása ingyenesen vehető igénybe.

A lomtalanítás során az alábbi anyagokat szállítják el:

A háztartásokban képződött, de a rendszeres hulladékszállításra használatos gyűjtőedényekben el nem helyezhető feleslegessé vált hulladék (pl. bútor, szőnyeg). A kis darabos lomhulladékokat a szétszóródás megakadályozása érdekében kérjük bezsákolni. Ingatlanonként maximum 6 m3 lom helyezhető ki.

 

Az alábbi anyagok nem kerülnek elszállításra:

Veszélyes hulladék (pl. akkumulátor, üveggyapot, festék, hígító), elektronikai hulladék (pl. TV, hűtő, mosógép), gumiabroncs, építési-bontási törmelék, zöldhulladék, kommunális hulladék, szelektív hulladék, kézi erővel nem rakodható túlsúlyos, túlméretes lomhulladék.

 

Lomtalanítás felvétele, lemondása illetve további egyeztetés esetén az alábbi elérhetőségeken tudnak a budakalásziak a szolgáltatóhoz fordulni:

Tel: 34/801-040

E-mail: ugyfelszolgalat@vvhulladekkezelo.hu