Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поэдравльамо на интернет страници града Калаэа

2020. szeptember 26. szombat | Jusztina, Pál napja

Hírek

 

Idén szűk keretek között köszöntjük a pedagógusokat

2020. augusztus 30.

Az elmúlt napokban sajnos tartósan és jelentősen megemelkedett a regisztrált aktív fertőzöttek száma: péntekre 130, szombatra 158, vasárnapra pedig már 292 fővel nőtt a beazonosított betegszám Magyarországon (továbbra is Budapesten és Pest megyében vannak a legmagasabb értékek).

Ahogyan az új fertőzések adatai is figyelmeztetnek, a járvány második hulláma elkezdődött, így nagyon fontos a fegyelmezettség, a higiénés szabályok betartása és a felesleges kontaktusok kerülése.

A városvezetés ezért mondott le a szeptemberi nagylétszámú rendezvényekről, a friss adatok fényében pedig fájó szívvel bár, de az a döntés született, hogy az augusztus 31. hétfő délutánra, a Faluház udvarára tervezett pedagógusnapi rendezvény megtartásáról is le kell mondanunk, hiszen most a biztonságos iskolakezdés a legfontosabb.

A városi pedagógus elismerések idei díjazottjainak, a jubiláló és nyugdíjba vonuló pedagógus kollégáknak az intézményvezetőkkel egyeztetett keretek között és időpontban a városvezetés képviselő adják majd át az elismeréseket és fejezik ki köszönetüket.