Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2020. december 02. szerda | Melinda, Vivien napja

Hírek

 

Idősek csomagja 2020-ban is

2020. november 18.

A szép hagyományt folytatva idén is élelmiszereket tartalmazó ajándékcsomaggal készülünk a budakalászi nyugdíjasok számára. A veszélyhelyzet miatt az eddigi gyakorlattól, illetve a Hírmondóban megjelent tájékoztatástól eltérően ezeket nem a Faluházban kell átvenni, hanem a 65 évet betöltött, vagy idén betöltő lakótársainknak először megpróbáljuk házhoz vinni.

A lisztet, tésztát, olajat, kristálycukrot, rizst, kávét, teát és szaloncukrot tartalmazó csomagokat

Az idős csomagok összekészítve várják a szállítást.

Azok a 65 év feletti nyugdíjasok, akiket a csomag házhozszállításakor nem találnak otthon, a Faluházban vehetik majd át az élelmiszereket. Az átvételhez a személyazonosság igazolására és a postaládában talált értesítőre van szükség. A 65 év alatti nyugdíjjogosultak adatait (pl. özvegyi, árvaellátásra való jogosultság stb. esetén) idén sajnos nem kaphattuk meg, de számukra is készültek ajándékcsomagok. Ők december 1. és 14. között 8.00-tól 15.00 óráig személyesen a Faluházban vehetik át a csomagokat a jogosultságra igazoló dokumentum (pl. nyugdíjszelvény) és lakcímkártya bemutatásával.

Akinek gondot okoz a személyes átvétel, kérjük jelezze ezt a 06-70-331-7183-as telefonszámon.

Aki úgy érzi, hogy máshol nagyobb szükség lenne a neki járó tartós élelmiszerekre, akár előre is jelezheti ezt a Segítő Diszpécser Szolgálat telefonszámain: 06 70/331-7183-as, vagy a 06 26/340-266, ahol a csomag átvételével kapcsolatos egyéb kérdésekre is készséggel válaszolnak. A december 11-ig át nem vett csomagokat a Családsegítő és a Karitász közreműködésével juttatjuk el az arra rászorulóknak.

Együttműködésüket köszönjük!

Budakalász Város Önkormányzata