Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2023. május 30. kedd | Janka, Zsanett napja

Hírek

 

II. Kalászi Kúltúrpiknik a Hollóvölgyben

2022. augusztus 24.

Idén másodszor rendezik meg városunkban a II. Kalászi Kultúrpikniket, ami festői környezetben nyújt kikapcsolódást Budakalász apraja-nagyjának és építi, erősíti a helyi társas kapcsolatokat, a budakalászi közösséget. Mindenkit szeretettel várunk a kulturális programokra és egy kis gasztrokalandra a Hollóvölgybe szeptember 10-én!

Szeptember 10-én, szombaton 14 órától vár minden budakalászit a II. Kalászi Kultúrpiknik a Nagykevély lábánál, ahol garantáltan kínálkozik minden résztvevő számára megfelelő kikapcsolódás. Kapunyitáskor kemencében sült húsok, házi zsíros és padlizsánkrémes kenyér, valamint Schieszl borokból készült fröccs fogadja a piknik résztvevőit. A délután folyamán olyan előadókkal találkozhatunk, mint Kardos-Horváth János, a Kaukázus együttes frontembere, Baranyai Barna, a Dumaszínház sztárja, Orbán Bori és Pánczél Kristóf, akik híres sanzonokkal  szórakoztatják a nagyérdeműt és Góbi Rita, aki a gyerekeket varázsolja el különleges előadásaival. A szervezők folyamatosan biztosítanak vidám, kreatív kézművesprogramokat és játékokat minden korosztálynak, míg Nyers Csaba, a Hollóvölgy házigazdája változatos idényételekkel és italokkal készül.

A programok mellett lehetőség lesz arra is, hogy a Pilis egyik legszebb részén jobban megismerjük egymást, építsük a város közösségét, mélyítsük a kapcsolatainkat és együtt csodálhassuk a naplementét. Mindenkit szeretettel várunk!

Képek az I. Kalászi Kultúrpiknikről, a fotókat Szabó Zoltán készítette: