18 °C

Budakalász

2019. május 19. vasárnap , Ivó, Milán napja

Hírek

 

Jól működő város – hibaelhárítás azonnal

2019. január 04.

Városunk mindennapjaihoz hozzátartoznak a kisebb-nagyobb karbantartással, üzemeltetéssel kapcsolatos események. Az esetek egy részét az Önkormányzati Rendészek járőrözésük során tapasztalják, más ügyeket pedig budakalásziak jelentenek a Polgármesteri Hivatalban. A Hivatal munkatársai minden esetet kivizsgálnak és ahol lehetőség és szükség van rá, ott azonnal intézkednek. Bár az év csak most kezdődött el, váratlan eseményekben ma is bővelkedett a városunk.

Elhárított balesetveszély a Vasút – soron

A Városrendészet munkatársai egy balesetveszélyt okozó kidőlt fával kapcsolatban intézkedtek ma délelőtt. A Vasút – soron, a HÉV megálló közelében egy fa a törzsén lévő korhadás miatt rádőlt az elektromos vezetékre. A városi zöldkarbantartó csoport azonnal kivonult a helyszínre és rövid időn belül elhárította a balesetveszélyt. A fa kivágása jelenleg is tart. Kérjük, közlekedjenek elővigyázatosan a munkálatok helyszínén!

Csőtörés a Bocskai utcában

Csőtörés történt a Bocskai utca 6. szám előtt. A helyszínen folyamatosan szivárog az úttestre a víz. A Polgármesteri Hivatal munkatársai és az itt lakók is jelezték az esetet az ügy megoldásában illetékes szervnek a DMRV Zrt. -nek.

Bukkanó az Áfonya utcában

Az Áfonya utcában villamos vezetéket fektettek le keresztben az úton. Az Önkormányzati Rendészek helyszíni szemléjükön megállapították, hogy a vezetéket szabályosan helyezték el, kábelhíd veszi körül és sóderrel fedték be, tehát a vezeték gépjárművel közvetlenül nem érintkezhet. Kérjük, ezen útszakaszon is vezessenek óvatosan!