Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2023. december 04. hétfő | Barbara, Borbála napja

Hírek

 

Június elsejétől új főépítésze van Budakalásznak

2020. május 29.

Budakalász korábbi főépítésze, Kassai-Szoó Dominika csodálatos és visszautasíthatatlan feladatot kapott az élettől: ismét édesanyai örömök elé néz – melyhez ezúton is szívből gratulálunk neki, s egyúttal köszönjük eddigi elkötelezett munkáját!

2020. május 5-ig lehetett jelentkezni  a Budakalász Város Önkormányzata által kiírt pályázatra a megüresedő főépítészi pozíció betöltésére, amelyre összesen 4 pályamű érkezett.

A város vezetése, illetve a Településfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság a személyes meghallgatások után Kálmán Kinga pályázatát ítélte a legjobbnak, 2020. június elsejétől tehát ő tölti be Budakalászon a főépítészi pozíciót.

Kálmán Kinga korábban Pilisvörösváron, Csobánkán, illetve Solymáron látott el főépítészi feladatokat, nagy gyakorlattal rendelkezik a településfejlesztési, településrendezési, településszerkezeti, szabályozási, illetve értékvédelmi szakterületeken is. Tervezőként dolgozott az Amerikai Egyesült Államokban is, illetve műemlékvédelmi szakemberként az Egyesült Királyságban, Londonban is tevékenykedett.

 

Kálmán Kingát a Hírmondó júniusi lapszámában közelebbről is bemutatjuk majd.