Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2024. május 19. vasárnap | Ivó, Milán napja

Hírek

 

Megnyitotta kapuit a KÖZÖSJÉG

2021. november 09.

A Cserkészház udvarán újra megnyitja kapuit a Budakalászi Közösségi Műjégpálya, a KÖZÖSJÉG. Szeretettel várják az iskolai osztályokat, ovis csoportokat; de korizni szerető családok és baráti társaságok időpontfoglalását is szívesen fogadják.

Az idei szezontól a budakalászi fedett jégpálya – a VIDRA SE sikeres TAO pályázatának és az önkormányzati támogatásnak köszönhetően – új, korszerű hűtőberendezéssel üzemel (ennek ünnepélyes átadására november 15 -én hétfőn 16 órakor kerül sor). Azok az 5 – 12 év közötti gyermekek, akik érdeklődnek a jégkorongsport iránt és szívesen csatlakoznának a Budakalászi Vidrák csapatához, ingyenesen ki is próbálhatják majd a koripályát. A hokitoborzón a Vidrák  bemutató edzést is tartanak, ezért az érdeklődő gyerekeknek hozzanak magukkal kerékpáros bukósisakot, kesztyűt és korcsolyát (ha nincs, a helyszínen bérelhető lesz).

A Cserkészház udvarán álló fedett jégpálya a 1111 Szent István Cserkészcsapat tagjai, vezetői sok-sok órás munkájának eredménye. Köszönjük az őrsöknek, vezetőknek és szülőknek, akik részt vettek az elmúlt hónapok grundmunkáin és ezáltal lehetővé tették, hogy újra megnyílhasson a koripálya!

Az 1995-ben alapított Szentistvántelepi Cserkész Alapítvány Budakalász egyik legaktívabb civil szervezeteként működteti Budakalász cserkészcsapatát. A taglétszám közel 400 fő, így a miénk az ország egyik legnépesebb cserkészcsapata. A cserkészek célja, hogy a budakalászi 8-18 éves fiatalok számára tartalmas nevelő, oktató, valamint szórakoztató jellegű, a fizikai és mentális egészséget megőrző időtöltést biztosítsanak az egész év során.

A KÖZÖSJÉG elérhetőségei: Telefon: +36 20 510 5130; kozosjeg.hu; https://www.facebook.com/mujegpalyabudakalasz;

Fotó: Vidra Se