Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2024. július 20. szombat | Illés napja

Hírek

 

Kerékpáros nyom átadóval, sport és különóra választóval nyit a Mentáskert

2023. augusztus 21.

Augusztus 24-én, csütörtökön újra nyit a Mentáskert Termelői Piac, ami ezúttal két nagyszerű kísérőprogramot is tartogat a számunkra: kora délután átadják az új budakalászi kerékpáros nyomvonalat, ezt követően pedig sport és különóra választó nyílt nap lesz a Faluház udvarán.

Augusztus 24-én várjuk a budakalásziakat a Telepi Suli – Omsz park útvonalon elkészült kerékpáros nyomvonal átadó rendezvényére a Bábozd Zöldre Környezeti Nevelési Egyesülettel. A Szentistvántelepi Általános Iskolától induló játékos bebiciklizés 14 órától kezdődik és 16 óráig tart. A program keretein belül több állomáson is lehetőségünk lesz a kerékpáros tudásunkat ellenőrizni, és aki végigtekeri a szakaszt, az Omszk parkban értékes nyereményt kap. A nyomvonalat sárga szalagokkal jelölik a szervezők.

 

16 órakor kezdődik a Mentáskert sport és különóra választó eseménye a Faluház udvarán, ahol a budakalászi családok megismerkedhetnek a rendszeres helybéli szabadidős sport és különóra programokkal. A rendezvényen bemutatkoznak a különböző egyesületek, tánccsoportok, szakkörök és több szabadidős tevékenységet ki is próbálhatnak majd a gyerekek. A sport és különóra választó napra augusztus 22-ig várják a szervezők azoknak a foglalkozásvezetőknek a jelentkezését, akik szeretnék bemutatni a programjukat az eseményen. A nyílt napra való jelentkezést rövid bemutatkozással az utto.vanda@budakalasz.hu emailcímre adhatják le.