Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2023. december 03. vasárnap | Ferenc, Olívia napja

Hírek

 

Kézfertőtlenítő a budakalászi intézmények és kiskereskedelmi üzletek számára

2020. április 01.

Az elmúlt napokban országszerte nemcsak a járvány kezeléséhez létfontosságú maszkok, gumikesztyűk tűntek el a boltokból, gyógyszertárakból, hanem az alkoholos kézfertőtlenítők polcai is kiürültek. Ahol lehetett kapni, ott mértéktelenül magas, akár 7000 forintos árat is elkértek literjéért.

Szentendrei kollégáink segítségével Budakalász és Pomáz önkormányzatának is (1905 Ft/liter áron) jelentős mennyiséget sikerült vásárolnia egy győri gyártótól.

Az egy raklapnyi (850 liter) alkoholos kézfertőtlenítő tegnap délután érkezett meg a segítő Diszpécserközpontba, a Faluházba. Rövidesen a budakalászi egészségügyi intézményeket, idősek otthonát és azokat a kiskereskedelmi üzleteket (- a hipermarketek kivételével) fogjuk innen ellátni, akik az üzletük bejáratánál megfelelő adagoló eszközöket szerelnek fel.

Eddig közel ötven kalászi üzlet tulajdonosával vettük fel a kapcsolatot, számukra a bekerülési áron fogjuk átadni a kézfertőtlenítő folyadékot. Az igényeket a 06 (70) 380-6428-as telefonszámon folyamatosan fogadjuk, egyeztetjük.