Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2023. december 08. péntek | Mária napja

Hírek

 

Április 7-én korlátlan tavaszi zöldhulladék-szállítás

2020. február 28.

Budakalász Város Önkormányzata az idei évben évben is megállapodott a hulladékszállító Zöld Bicske Kft.-vel és évi két alkalommal – tavasszal és ősszel –, a költségek átvállalásával korlátlan zöldhulladék-szállítást szervez a budakalásziak számára.

Az idei első (tavaszi) szállítási időpontban a szolgáltató az ingatlanok elé kihelyezett kötegelt vagy zsákos zöldhulladékot korlátlan mennyiségben – matrica nélkül – elszállítja.

 

 

 

Szállítási nap: 2020. április 7. kedd

A zöldhulladékot ezen a napon reggel 6 óráig kell elhelyezni.

A kihelyezéssel kapcsolatban fontos:

A lakosság a zöldhulladékot a gyűjtés napján maximum 120 literes zsákban (kivéve raschel zsák) helyezheti ki. Az ágakat megfelelő méretre darabolva kell előkészíteni a szállításra (1 méternél nem hosszabb 0,5 méternél nem vastagabb átmérőjű kötegeket képezve, spárgával átkötve, nem dróttal)!

Felhívjuk figyelmüket, hogy szigorúan tilos a megadott időpontot követően újabb zöldhulladékot kitenni. A később kihelyezett hulladékot az ingatlantulajdonosnak kell saját költségén elszállíttatni.

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján a kihelyezett óriási mennyiségű lakossági zöldhulladékot a szolgáltató várhatóan több nap alatt tudja elszállítani, így kérjük szíves együttműködésüket, türelmüket!