Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2023. december 07. csütörtök | Ambrus napja

Hírek

 

Közel félszáz pályamű érkezett a meseíró pályázatra

2020. december 11.

Hagyományteremtő céllal a 2020-as év zárásaként kreatív meseíró pályázatot hirdetett az Önkormányzat. A felhívásra mindkét meghirdetett kategóriában – I. Kategória: 8-11 évesek (1-4. osztály) és II. Kategória: 12-14 évesek (5-8. osztály) – várakozáson felül érkeztek be pályaművek, amelyeket öttagú zsűri értékel.

A zsűri tagjai: Fucskó Miklós író, újságíró, lap- és könyvszerkesztő, F. Saági Anóka, lektor, szerkesztő, Benkó Attila, a Kós Károly Művelődési Ház és Könyvtár vezetője, Czinke Zsuzsanna, a 4. sz. egyéni választókerület képviselője, valamint Balogh Csaba, a 8. sz. egyéni választókerület képviselője és a Társadalmi Szolidaritás és Humán Ügyek Bizottság elnöke.

Szerettünk volna december 10-én eredményt hirdetni, de a még utolsó napon is érkező alkotások (összesen közel félszáz mese érkezett) olvasása több időt vesz igénybe, ezért még egy kis türelmet kérünk!

Az eredményhirdetésre a város online felületein fog sor kerülni, és a legjobb pályaművekből színes karácsonyi összeállítás is készül majd.

Mindenkinek köszönjük az aktivitást, a szülők segítségét, és külön köszönet illeti Nógrádi Anikót is, a Kalász Suli tanítóját tanítványai motiválásáért és segítéséért!