Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2024. június 24. hétfő | Iván napja

Hírek

 

Közterületi permetezés

2017. május 19.

A hétvégén az esti órákban a közterületeken rovar- és gombaölő permetezést végez az Önkormányzat megbízásából egy vállalkozó.permetezés2 A közterületeken lévő gesztenyefákat  aknázómoly, a rózsákat  pedig gomba és levéltetű ellen kezelik engedélyezett anyagokkal.

A permetezés során felhasznált szer emberekre, melegvérű állatokra veszélyt nem jelent, a közterületen található eszközökre (pl.: gépjárművekre) jutó permetszer károsodást nem okoz. ( A munkaegészségügyi várakozási idő: 0 nap.)

A munkálat esetenként nagyobb hanghatással járhat. A szakemberek igyekeznek mindent megtenni annak érdekében, hogy ne zavarják a lakók nyugalmát.

A permetezés pontos időpontja:
2017. május 19 – június 1. között (este 19-től 23-óráig).

A permetezés területei:
rózsák: Damjanich u., Klisovác u., Kőbányai u, Sas és Szegfű utcai parkok, Budai út József A.- Szentendrei út – Budai út körforgalom melletti zöldterület
vadgesztenyefák:  Pomázi út 56., Szentistvántelepi HÉV állomás, Lenfonó HÉV állomás, Szentistvántelepi Általános Iskola, Mályva utcai óvoda, Polgármesteri hivatal udvara, Kőbányai út, Damjanich utca 16., Galamb utca – Fecske utca sarok, Budai út 137. Kálvária

Megértésüket köszönjük!