Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2021. október 16. szombat | Gál napja

Hírek

 

Különóra választó nap volt a Mentáskertben

2021. augusztus 27.

Augusztus 26-án csütörtökön, a Művelődési Ház és a Mentáskert közös szervezésében bemutatkozó nyílt napot tartottak a budakalászi és környékbeli délutáni sport- és egyéb foglalkozásokat, szakköröket valamint különórákat tartó szervezetek és magánszemélyek. Az egyesületek és oktatók nagy lelkesedéssel fogadták a lehetőséget, 25 résztvevővel zajlott az esemény.

A Mentáskert lehetőséget kívánt teremteni, hogy a szülők, családok és érdeklődők megismerkedhessenek a budakalászi és esetlegesen környékbeli sportolási lehetőségekkel, edzésekkel és egyéb délutáni tevékenységekkel: szakkörökkel, foglalkozásokkal, különórákkal. Az esemény célja, hogy tagokat és résztvevőket gyűjtsenek, valamint az érdeklődők (gyermekek, szülők, családok) megismerhessék a szabadidős és különórás lehetőségeket, foglakozásokat. Benkó Attila Intézményvezető beszélgetett a színpadon a csapatok vezetőivel, többen bemutatót is tartottak.

Az alábbi résztvevők bemutatkozását láthatták az érdeklődők:

A nagy sikerre való tekintettel jövőre ismét megrendezésre kerül a „Toborzó nap”, így augusztus végén, hogy a szülők és a gyerekek megismerhessék mennyi fantasztikus, iskolán kívüli programból lehet választani Budakalászon!