Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2024. június 24. hétfő | Iván napja

Hírek

 

Ma reggeltől aszfaltoznak a Gyümölcs utcában

2024. május 27.

A Gyümölcs utca Áfonya és Kálvária utcák közötti szűk szakaszának átépítése május közepén indult. Az aszfaltozási munkálatok szombaton kezdődtek volna, de az elmúlt hét csapadékos időjárása miatt a kivitelező csak ma tudta elkezdeni. A mára tervezett forgalmi változás ezért egy nappal később, holnap reggeltől lép életbe.

Május 13-án a Gyümölcs utca Áfonya utca – Kálvária utca közötti szakaszán út- és a járdaépítés indult. A korábban rendkívül szűken kialakított utca átépítését az Önkormányzat egy telekrész vásárlással oldotta meg annak érdekében, hogy az autósok és a gyalogosok is biztonságosabban közlekedhetnek a városközpont irányába.

Ahogyan azt korábban jeleztük, a kivitelezés két szakaszban valósul meg és a forgalmi rend időszakos megváltozásával jár, erről pontos tájékoztatást kaptak a környék lakói. Az építkezés várható befejezése május 31.

A Gyümölcs utcai beruházás fontos feltétele a júniusban kezdődő Felsővár utcai szögtámfal-építésnek. Az iskolaidő után kezdődő útrekonstrukció során a Felsővár utca melletti rézsű és az útpálya kritikus szakaszát kell megerősíteni.

A május 28-tól életbe lépő forgalmi változás.