Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2023. március 21. kedd | Benedek napja

Hírek

 

MÉG LEHET JELENTKEZNI! – Sport- és egyéb foglalkozásvezetők jelentkezését várják a bemutatkozó nyílt napra a Mentáskertben

2021. augusztus 19.

Augusztus 26-án 14.00-19.00 óráig a Mentáskertben bemutatkozó nyílt napot tartanak a szervezők a budakalászi és környékbeli délutáni sport- és egyéb foglalkozásokat, szakköröket valamint különórákat tartó szervezetek és magánszemélyek részére. A szervezők várják a sportegyesületek, edzők, testneveléstanárok, oktatók, foglalkozás- illetve szakkörvezetők jelentkezését augusztus 23-ig!

A Mentáskert lehetőséget kíván teremteni, hogy a szülők, családok és érdeklődők megismerkedhessenek a budakalászi és esetlegesen környékbeli sportolási lehetőségekkel, edzésekkel és egyéb délutáni tevékenységekkel: szakkörökkel, foglalkozásokkal, különórákkal. Az esemény célja, hogy a szakkörök, foglalkozások, különórák bemutatkozzanak: tagokat és résztvevőket gyűjtsenek, valamint az érdeklődők (gyermekek, szülők, családok) megismerhessék a szabadidős és különórás lehetőségeket, foglakozásokat.

A nyílt nap keretében a szervezők lehetőséget biztosítanak személyes bemutatkozásra, akár színpadi bemutató előadás tartására is. Az ehhez szükséges színpad, illetve technikai háttér biztosítva lesz.

A szervezők várják a sportegyesületek, edzők, testneveléstanárok, oktatók, foglalkozás- illetve szakkörvezetők jelentkezését, akik szívesen bemutatnák e nyílt nap keretében tevékenységüket, munkájukat, oktatási módszerüket.

Jelentkezni lehet: augusztus 23. 12.00 óráig a piac.budakalasz@gmail.com e-mail címen!