Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2023. november 28. kedd | Stefánia napja

Hírek

 

Még nem nyithat ki a Hulladékudvar

2020. szeptember 16.

Bár a budakalásziak már nagyon várják, az elhúzódó átadás-átvételi folyamat miatt az új szolgáltató NHSZ Vértes Vidéke Nonprofit Kft. – előzetes terveivel ellentétben – mégsem tudja megnyitni a Hulladékudvar kapuját szeptember 17-én.

A telephely teljes kiürítése a korábbi közszolgáltatási tevékenységet ellátó cég feladata, ám ez az előzetesen egyeztetett határidőre kapacitáshiány miatt nem történt meg maradéktalanul, aminek következtében az új szolgáltató sem tudta még átvenni tőle a telephelyet.

A nyitás pontos idejéről hírt adunk, kérjük, hogy addig NE helyezzenek el semmilyen hulladékot a Hulladékudvar bejáratánál!

Kérjük a lakosság szíves türelmét és együttműködését!

A lehető legszéleskörűbb tájékoztatás érdekében a leggyakrabban felmerülő kérdések alapján összeállítottunk egy Hulladékgazdálkodási kisokost, és létrehoztunk egy új információk közötti eligazodsát segítő hulladékkgazdálkodási aloldalt is.

Bármilyen kérdés, probléma esetén kérjük, hogy az új szolgáltató ügyfélszolgálatát keressék a 06 34/600-700-as telefonszámon vagy az ugyfelszolgalat@vvhulladekkezelo.hu e-mail-címen.

A Budakalász Hivatalos Facebook Oldalának küldött üzenetek nem számítanak hivatalos bejelentésnek sem a hivatal, sem a szolgáltató felé.

Az önkormányzathoz beérkező jelzéseket természetesen figyeljük, a hatékonyság érdekében azonban kérjük, minden esetben küldjenek közvetlen jelzést a közszolgáltatónak is.