Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2023. április 02. vasárnap | Áron napja

Hírek

 

Hirdetmény a Szabályozási terv módosításáról

2022. november 18.

Budakalász Város Önkormányzata pályázat keretei között szabadtéri színpad és közösségi tér kialakítását szeretné elvégezni a Kós Károly Művelődési Ház és Könyvtár udvarán. Ez az oka annak, hogy a Szabályozási tervet módosítani kellett az építési hely pontosítása érdekében.

HIRDETMÉNY SZABÁLYOZÁSI TERV MÓDOSÍTÁSÁRÓL rövid eljárásban a Faluház 1291/16 hrsz-ú telkén jelölt építési hely pontosítása érdekében

 Tájékoztatásul jelezzük, hogy a tárgyi módosítás nem a településrendezési eszközök felülvizsgálatának része, hanem egy kisebb sürgős módosítási igény érdekében lefolytatott eljárás.

 Budakalász Város Önkormányzata pályázat keretei között szabadtéri színpad és közösségi tér kialakítását szeretné elvégezni a Kós Károly Művelődési Ház és Könyvtár udvarán, a 1291/16 hrsz-ú telken. A színpad környezetében raktár és öltöző funkciók elhelyezése is szükséges. A kívánatos téralakítás esetén az öltöző blokk a Szabályozási terven jelölt építési helyen kívül esik, ezért az építési hely pontosítása szükséges.

A módosítás véleményezési anyagát megtalálják Budakalász város hivatalos honlapján 

  1. november 18-tól november 23-ig.
  2. Írásbeli észrevételeiket, 2022. november 23-ig nyújthatják be az alábbi email címre:

telepulesrendezes@budakalasz.hu

Göbl Richárd

polgármester

Budakalasz-SZT-modositas, a Művelődési Ház  Építési helyének véleményezési anyaga