Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2024. július 18. csütörtök | Frigyes napja

Hírek

 

Megújult padok városszerte

2018. október 25.

A városi karbantartási munkák igen szerteágazók, részét képezi a zöldfelületek rendben tartása, a szemét összeszedése, locsolás, gallyazás, fűnyírás, ároktakarítás. Most a pihenők felújítása vált aktuálissá, több helyszínen.

Az Egészségház előtti kis parkban több pad is a pihenést szolgálja. A padok fa felülete azonban sűrűbb karbantartást igényel a park locsolórendszere miatt. Az elmúlt hetekben így frissítették a padok felületkezelését az Önkormányzat megbízásából. A léceket leszerelték, elszállították, majd a száradást követően, frissen festve kerültek újra a helyükre.

A szentistvántelepi HÉV megállóban lévő padokon is indokolt volt a karbantartás. A peron a MÁV-HÉV Zrt. kezelésébe tartozik, a park fenntartása az Önkormányzat feladata. A közlekedési társasággal együttműködve az Önkormányzati karbantartók itt is lefestették a padok deszkáit.

A Csalogány utcában szintén frissen festett padokon pihenhetünk meg temetői látogatásunk során. Mindenszentek ünnepére készülődve így rendezett környezet fogadja majd az érkezőket.