Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2023. december 03. vasárnap | Ferenc, Olívia napja

Hírek

 

Megyefoci: nyolcadik helyen a BMSE, jöhet az őszi hajrá!

2023. november 02.

Négy mérkőzés vár még az idei őszön a Pest vármegyei I. osztályban szereplő budakalászi futballcsapatra. A BMSE legénysége 11 meccsen 15 pontot gyűjtött, ami a nyolcadik helyre elég a tabellán. A hétvégén a szintén a középmezőnyhöz tartozó Csomádra látogatnak a mieink.

A BMSE együttese 4 győzelemmel, 3 döntetlennel és 4 vereséggel áll a stabil középmezőnyt jelentő nyolcadik helyen. Ha a pontszámokat nézzük, az élmezőny sincs annyira messze, de hátrafelé sem kell aggódó pillantásokat vetni. A fiúk 13 gólt rúgtak és 19-et kaptak, a védekezéssel több meccsen is gondok adódtak, így be-becsúszott egy-két nagyobb arányú vereség. A kalásziak kiválóan kezdték az őszi szezont: a nagykátai 2-2 után megverték a Felsőpakonyt, a Perbált és a szebb napokat is látott váciakat, majd két újabb döntetlen következett. A folytatásban már rapszodikusabb volt a csapat játéka és több vereségbe is belefutott a társaság. Legutóbb a Vecsés vitte el a pontokat a budakalászi pályáról.

Az őszi hajrában előbb Csomádra, majd a Pilis otthonába látogat az együttes, ezt követi a Bugyi elleni hazai találkozó, végül pedig a Gödöllő elleni, még a nyáron elmaradt bajnoki pótlása november 25-én. Reméljük, a november hoz még néhány pontot a csapatnak, hogy nyugodt legyen a téli pihenő!