8 °C

Budakalász

2019. április 20. szombat , Tivadar napja

Hírek

 

Milyen biciklitárolót szeretne a HÉV – megállókban?

2019. március 05.

Budakalász Város Önkormányzata ismét közös gondolkodásra hívja a város lakóit. A település közterületeinek alakítása során szeretnénk megismerni az Önök véleményét. Most a HÉV – megállókba kerülő biciklitartók közül választhatják ki a budakalásziak a nekik leginkább tetszőt. Tavaly elkezdődtek a fejlesztések a HÉV vonalakon, ennek első lépése az esőbeállók telepítése volt.

 

Most a biciklitárolók kialakítása vált időszerűvé, hiszen sokan járnak kerékpárral a tömegközlekedési pontokig. A tárolók költségeit és a beszerzést az Önkormányzat, a telepítést pedig MÁV – HÉV Zrt. végzi.

Összegyűjtöttünk néhány lehetséges megoldást, ezekről egy-egy fotót is bemutatunk. A választható lehetőségek között szerepel hagyományos biciklitároló és újszerű biciklitámaszok is. Az utóbbiak előnye, hogy kíméli a küllőt és a vázszerkezetet, magasabb kialakítása miatt. Valamennyi bemutatott modell acél kivitelű.

Az egyes biciklitartókkal kapcsolatban tetszésüket kifejezhetik a város közösségi médiaoldalán a képekre leadott kedveléssel. Szavazni 2019. március 12-én kedden délig lehet. A visszajelzések összesítését követően, a legtöbb szavazatot elért modellt vásárolja majd meg az Önkormányzat a három HÉV – megállóba.

Várjuk szavazatukat! Tervezzük együtt Budakalász arculatát!