Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2024. május 19. vasárnap | Ivó, Milán napja

Hírek

 

Nem ételfutárok, budakalászi bringások

2023. szeptember 16.

Az idei Tour de Kalász céges támogatói között a foodora is megjelent. A márkanév tulajdonosa a Delivery Hero. A cég egy svédországi ambíciózus ötlet nyomán húsz év elteltével mára négy kontinens 70 országában van jelen, hogy bármit házhoz szállítson. Idén tavasszal egy 8 országból álló európai cégcsoport jött létre, ennek része a magyar piac is. Márciusban a tulajdonos úgy döntött, hogy ezekben az országokban egyetlen brand alatt működjenek a cégek, a foodpandából így jött létre a foodora – food (étel) + ora (olasz jelentése: most).

A korábbi foodpanda márkanév megszűnt létezni, vele együtt pedig a korábban foodpanda arculattal elkészült kerékpáros sisakok is raktárban maradtak. A felajánlásnak köszönhetően a jó minőségű sisakok a jövőben a Tour de Kalász bringásainak biztonságát szolgálják. Vasárnap a szervezők 550 korszerű sisakot fognak szétosztani az indulók között, hogy azok a vasárnapi verseny után is a kalászi bringások biztonságát szolgálják.

Szeptember 17-én, vasárnap immár 20. alkalommal rendezik meg Budakalász egyik népszerű szabadidős sporteseményét, a Tour de Kalász kerékpáros erőpróbát. A szervezők nem csak a mozogni vágyókat várják, hanem önkéntes segítőkre is számítanak, a közlekedőktől pedig fokozott figyelmet és türelmet kérnek a rendezvény idején. Az eseményről mindent megtudhatnak, ha IDE kattintanak.