Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2024. április 12. péntek | Gyula napja

Hírek

 

Nem jutott a final four-ba a Budakalász

2024. március 22.

Csurgón sikerült győzelemmel zárni az utolsó bajnoki mérkőzést, ezután két hét volt felkészülni a Magyar Kupa negyeddöntőjére. Ellenfél a NEKA csapata volt, akik nagyon veszélyes, gyors játékot játszanak, de az ősszel már sikerült őket hazai pályán legyőzni.

A kupa azonban mindig más hangulatú, hiszen csak egy mérkőzésből áll, itt nem számít, hogy ki miként áll a bajnokságban. A pillanatnyi forma dönteni, az, hogy az adott napon ki tud jobban koncentrálni, ki tud jobb játékot játszani és ki tudja jobban az akaratát rákényszeríteni az ellenfélre.

Csoknyai István vezetőedző szerint a hazaiak jó formában érkeztek a mérkőzésre, a pályán azonban semmi nem jött össze. A vendégek már az első 10 percben eldöntötték a mérkőzés sorsát.

A mérkőzés első gólját a vendégektől Karai Miklós lőtte, amire a kalászi oldalon Kiss Bence gyors találattal válaszolt. Ezután azonban a NEKA több góllal ellépett és végig vezetett. A hazaiaktól Juric-Grgic 9, Kiss 7, Mikhalin és Varjú 4, Sinkovits 2, Kovács, Tyiskov, Varga és Halász pedig 1 gólt lőttek. A végeredmény CYEB Budakalász – HSA NEKA 30-36 lett.

 Semmi nem sikerült. Nagyon sok gólt kaptunk. A kapusteljesítményünk gyenge volt, védekezésünk szintén gyenge volt. Támadásban rengeteget hibáztunk, szinte öngólokat lőttünk. Eladott labdákból a NEKA megbüntetett bennünket.” – mondta el a kupameccs utáni sajtótájékoztatón Csoknyai István, aki gratulált a NEKÁ-nak a győzelemhez és a továbbjutáshoz.