Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2021. október 16. szombat | Gál napja

Hírek

 

Őszi tófutás rekordszámú indulóval

2021. október 11.

Október 9-én, délelőtt 10 órától folyamatosan startolt a 37. Tófutás mezőnye. A budakalászi sportesemény történetének eddigi legnépszerűbb versenyén 3 távon, az óvodástól a szeniorig 28 kategóriában, összesen 824 versenyző állt rajthoz és még legalább ennyien nézőként és/vagy kísérőként vettek részt a sporteseményen.

Kategóriánként a leggyorsabbak pólót kaptak, az első három helyezett érmet és ajándékot is. De az igazi ajándék a mozgás öröme, a vidáman beszélgető budakalászi családok, barátok valódi közösségi élménye volt, amelyet a szervezők, a részvevők és az októberi napsütés közösen varázsoltak. Köszönjük a főszervezőknek, Székelyné Dömötör Katalinnak, Mester Bálintnak, Uttó Vandának, a Faluház munkatársainak, és a lebonyolítást segítő sok-sok budakalászi pedagógusnak!

Támogatók: Budakalász Város Önkormányzata, Optikalász, Auchan Áruház, Luppa-tó official  – Luppa strand

Közreműködők:  A Városrendészet munkatársai; a Kalász Suli, a Telepi Általános Iskola, a Patakpart Általános Iskola, valamint a Nyitnikék Óvoda, a Telepi Óvoda pedagógusai; Légvárország, BMSE sportegyesület Jeli Sound, Silvanus Sportegyesület, Budakalász Városgondnokság, Budakalászi Rendőrörs, VB Ambulance, Ticket Service, T-Shirt Europe.com, Welldance Sporttánc Egyesület, Kerekes Áron, Avon, Duolife, Szentendrei Egészségfejlesztési Iroda, valamint a Kós Károly Művelődési Ház és Könyvtár dolgozói.

Borítókép, fotó: Szabó Zoltán