Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2024. július 20. szombat | Illés napja

Hírek

 

Pályázati lehetőség ingyenes riasztóberendezésre

2018. február 12.

A budakalásziak számára rendkívül előnyös lehetőség áll idén is rendelkezésre otthonuk biztonságossá tételére. A korábbi gyakorlatnak megfelelően pályázattal élhetnek ingyenes riasztóberendezés kiépítésére. Az igényelhető szolgáltatást a Multialarm Zrt. nyújtja. A cég nagy múltú, megbízható vállalat a biztonságtechnika terén.

Miért érdemes riasztórendszert kiépíteni?

A riasztórendszer egy összetett védelmi rendszer, melynek beszerelése önmagában nem képes ugyan a betörés megakadályozására, de azonnal jelzi azt és jelentősen mérsékeli a vagyoni kár és a személyi sérülés esélyét. A riasztó akkor nyújt tökéletes védelmet, ha beszerelésével és rendszeres alkalmazásával egy időben a távfelügyeleti és kivonulási szolgáltatást is igénybe veszik. A távfelügyeleti központ ugyanis a nap 24 órájában éjjel-nappal figyeli a ház/lakás riasztójától érkező jelzéseket és a jellegüknek megfelelő módon reagál.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Lakossági riasztórendszer biztosítására

A pályázat célja 

Budakalász Város Önkormányzata pályázatot hirdet lakossági riasztórendszerekre azzal a céllal, hogy erőforrásaihoz mérten minden eszközzel segítse a Budakalászon élők szubjektív biztonságérzetének javítását, illetve a tulajdon elleni bűncselekmények visszaszorítását. Célunk, hogy a Budakalászon élőknek segítsünk a saját otthonuk védelmében.

A pályázat tárgya

A pályázaton nyertes magánszemélyek az alábbi eszközöket kapják meg ingyenesen:

Eszköz megnevezése Mennyiség
Riasztóközpont + kezelő egység felszerelve 1 készlet
Kültéri hang-fényjelző felszerelve 1 db
Kombinált (PIR+IR) mozgásérzékelő felszerelve 2 db
Nyitásérzékelő felszerelve 1 db

A fenti eszközöket a pályázó által megjelölt budakalászi címen, előzetes egyeztetés alapján az Önkormányzat partnerei ingyenesen kiépítik és telepítik, valamint a pályázót egyszeri oktatásban részesítik.

A támogatás igénybevételére jogosultak köre

  • minden Budakalászon élő, állandó, Budakalászon bejelentett lakcímmel, vagy tartózkodási hellyel rendelkező magánszemély;
  • minden olyan magánszemély, aki nem rendelkezik bejelentett budakalászi állandó, vagy ideiglenes lakcímmel, de hitelt érdemlően igazolni tudja, hogy életvitelszerűen él (albérlő esetén az albérlet alapját képező bérleti szerződés bemutatása);
  • aki elfogadja a Pályázati Felhívásban szereplő feltételeket;
  • aki elfogadja az önkormányzat partnerével kötendő szolgáltatási szerződésben szereplő feltételeket és képes annak teljesítésére.

A pályázó kötelezettségei

A pályázó vállalja, hogy az Önkormányzat partnerével szerződéses kötelezettséget vállal a szolgáltatás legalább 24 havi igénybevételére, illetve a havi, kedvezményes szolgáltatási díjat megfizeti. (5 080 Ft/hó/lakás) 

https://www.budakalasz.hu/wp-content/uploads/2018/02/BA07-02_6.0_ASZF1.2.3.-melléklet.pdf

A pályázat benyújtása

A pályázatot lezárt borítékban a Budakalászi Polgármesteri Hivatalban (2011 Budakalász, Petőfi tér 1.), vagy e-mailben (info@budakalasz.hu) lehet benyújtani. A borítékon vagy a tárgy mezőben pedig „Lakossági Riasztórendszer Pályázat” jeligét kell feltüntetni.

A pályázat értékelése és elbírálása

A beérkezett pályázatokat folyamatosan, kéthetente értékeli és bírálja el a szakmai bizottság. A pályázaton nyertes magánszemélyekkel az Önkormányzat partnere a döntést követő 10 napon belül felveszi a kapcsolatot a szerződéssel és rendszer telepítéssel kapcsolatosan.