Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2024. június 24. hétfő | Iván napja

Hírek

 

Partnerségi egyeztetés és lakossági fórum

2017. augusztus 14.

TELEPÜLÉSKÉPI ARCULATI KÉZIKÖNYV ÉS TELEPÜLÉSKÉPI RENDELET KÉSZÍTÉSE

Budakalász Város Önkormányzata törvényi kötelezettségénél fogva elkészítette a település teljes területére vonatkozó településképi arculati kézikönyv és a településképi rendelet tervezetét.

Budakalasz_Luppa_1

A tervezet a honlapon az Ügyintézés menüpont Helyi Építésügy fül alatt megtekinthető 2017. augusztus 14-től.

Amennyiben partnerként szeretne részt venni a közös munkában, írásban regisztráljon a Polgármester Hivatal címén – 2011 Budakalász, Petőfi tér 1. – vagy  e-mailben.

A településképpel, annak alakításával, illetve az épített környezettel kapcsolatban észrevételeiket, javaslataikat – nevük és lakcímük megadása mellett – 2017. augusztus 30-ig adhatják meg postai levélben (2011 Budakalász, Petőfi tér 1.) vagy e-mailen tehetik az előzetesen vagy a javaslattétellel egy időben regisztrált partnerek.

Budakalasz_Luppa_2

Észrevételeiket, javaslataikat ismertethetik a témában megrendezésre kerülő lakossági fórumon is, melyet 2017. augusztus 22-én 17:00-kor tartunk a Kós Károly Művelődési Házban. A fórumot követően a regisztrált partnerek 8 napon belül írásos észrevételeket tehetnek papíralapon a Polgármesternek címezve, a Polgármester Hivatal postacímére – 2011 Budakalász, Petőfi tér 1. – vagy a megadott e-mail címen.

A településképi arculati kézikönyv összeállítása során határozottan számítunk a lakosság és a civilek aktív részvételére! Kérjük, jelenlétével tisztelje meg a meghirdetett fórumot, amelyen vetítéssel kísért előadás során ismertetjük meg a kézikönyv és rendelet felépítését!

Tervezet letöltése

Településképi rendelet tervezet