Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2023. március 27. hétfő | Hajnalka napja

Hírek

 

Péntek este a Faluházban lépnek fel a Lázár tesók

2023. február 16.

Újabb zenei csemege vár a budakalásziakra: február 17-én, pénteken 20 órától a Faluházban lépnek fel a Lázár tesók. Ajánló. 

Az Esti Kornél és a Pegazusok Nem Léteznek zenekarokból ismert testvérpár Lázár tesók néven önálló formációt is alkotnak. Koncertjeiket, dalaikat összetéveszthetetlen hangulat, akusztikus, minimál hangszerelés jellemzi, tökéletesen átültetve a két ikonikus anyazenekar melankolikus vonalát.

Lázár Domokos és Ágoston első performansza 2017-ben a MaCsek online újság szülinapi buliján volt, akkor még csak alkalmi formációként zenéltek nagyobb közönség előtt. Majd az itteni sikeren felbuzdulva, 2018-ban döntötték el, hogy komolyabban foglalkoznak a projekttel – ebben az évben már több jelentős fesztiválon és ismert budapesti klubban is muzsikáltak, végül 2020 őszén jelent meg első nagylemezük Hullámtörés címmel. Ennek a bemutatóját 2021 januárjában már nem kisebb helyen, mint a Müpában tarthatták.

Az azóta eltelt két évben a Hullámtörés lemez dalaival járták az országot, jelenleg éppen egy újabb anyagon, a második nagylemezükön dolgoznak, melynek első trackje, a Jó éjszakát, most januártól már hallható is. Többek között ezzel a frissen debütált számmal, de sok régebbi dallal is készül a különleges testvérpáros a február 17-i budakalászi koncertjére.

Forrás: csaladinet.hu, Kurucz Orsi