Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2023. december 03. vasárnap | Ferenc, Olívia napja

Hírek

 

Pótnap: november 28-án is leadhatunk veszélyes hulladékot

2020. november 24.

Egyeztetett az Önkormányzat az NHSZ Vértes Vidéke Nonprofit Kft.-vel, melyet követően a szolgáltató újabb veszélyeshulladék-leadási alkalmat jelölt ki 2020. november 28. szombatra.

A kijelölt pótnapon az alábbiak szerint adhatják le a budakalászi lakosok a veszélyes hulladékot:

  • 8.00 és 14.00 óra között látogatható a hulladékudvar;
  • A szolgáltató kérése, hogy a különböző veszélyes hulladékokat ne ömlesztve, hanem szelektáltan szíveskedjenek átadni olyan tárolóeszközben (pl: doboz, zsák, zacskó), amelyet a hulladékkal együtt a Hulladékudvarban tudnak hagyni;
  • Nem leadható a gyűjtés során: zöldhulladék, lomhulladék, építési-bontási hulladék (beton, tégla, cserép, hozzá tartozó szigetelések), kátrány tartalmú hulladékok, hozzátartozó pala.
  • A múlt heti gyűjtés során komoly problémát okozott, hogy nem csak budakalászi lakosok akartak hulladékot leadni, ezért a szolgáltató kéri, hogy mindenképpen legyen valamilyen azonosításra szolgáló irat (lakcímkártya, budakalászi ingatlanra kötött szerződés a szolgáltatóval, utolsó számlabefizetést igazoló csekkszelvény) azoknál, akik igénybe szeretnék venni a szolgáltatást. Ennek ellenőrzése után lesz lehetséges a leadás.
  • A veszélyes hulladék átadására/leadására szolgáló Hulladékudvarban egyszerre max. 2 fő tartózkodhat, az udvarban maszk és kesztyű viselése kötelező.

 

 

2 fő hulladékudvarban tartózkodása esetén a várakozás a Hulladékudvar előtt, a szabad levegőn lehetséges.

Kérjük, hogy a várakozás egymástól 1,5 méteres távolságot tartva történjen.

Az ügyfelek kövessék a helyszínen tartózkodó munkatárs instrukcióit a hulladék elhelyezése és átadása során.