Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2024. július 20. szombat | Illés napja

Hírek

 

Remek győzelemmel zárták az évet a budakalászi kézilabdázók

2022. december 20.

Nem mindennapi csata végén, 15-15-ös első félidő után 31:30 arányban nyerte meg a budakalászi férfi kézilabdacsapat az óesztendő utolsó NB I-es mérkőzését a Gyöngyös ellen. A fiúk az előkelő hatodik helyről várják a folytatást.

A Gyöngyös elleni rangadó lényegében az első perctől az utolsóig izgalmasan alakult. Jobban kezdtek a kalásziak, a 9. percre összeszedett háromgólos előny azonban rövid időn belül elolvadt. A folytatásban valamivel jobban ment a vendégeknek, de az első félidő végén 15-15 állt az eredményjelző táblán. A térfélcsere után sem unatkoztak a nézők: hol az egyik, hol a másik csapat vezetett egy-két góllal. A véghajrá aztán a kalásziaké volt, akik kiharcolták a 31-30-as győzelmet.

„Jól kezdtük a mérkőzést, aztán érthetetlen módon megtorpantunk. Sok hibát követtünk el támadásban, csikorgott-nyikorgott a védekezésünk, ezt az időszakot jól használta ki a Gyöngyös. A második félidőben rengeteget voltunk emberhátrányban, a két átlövőnket elveszítettük, de volt tartása a csapatnak és vesztes helyzetből is fordítani tudtunk. Egy nagyon küzdelmes és kiélezett mérkőzésen szereztük meg a győzelmet. Nagyon szép őszi szezont zártunk, amihez gratulálok a fiúknak és a stábnak! – nyilatkozta Csoknyai István, vezetőedző a lefújás után.

A kalászi együttes 13 forduló után 6 győzelemmel, 2 döntetlennel és 5 vereséggel, 14 pontot gyűjtve, az előkelő hatodik helyről várja a folytatást.

A végére pedig egy gólyahír: vasárnapra bővült a csapat, hiszen világra jött Váczi Dániel kislánya, Váczi Zsófia! Gratulálunk!

 

Fotók: Budakalász Kézilabda Zrt.