Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2024. július 20. szombat | Illés napja

Hírek

 

Rendészeti beszámoló

2017. május 09.

Korábban már hírt adtunk a városrendészek áldozatos munkájáról, ezúttal friss beszámolójukat adjuk közzé.

Köztudott, hogy a városrendészek a bejelentések kivizsgálása mellett folyamatosan járőröznek is a településen és ellenőrzik a köztereket. Rendszeres feladataik közé tartoznak többek közt az illegális lakásfoglalások megakadályozása, a játszóterek ellenőrzése, a temetői rongálások megelőzése. Ellenőrzik emellett, hogy a Hulladékudvarnál nem helyeztek -e el veszélyes hulladékot, a bevásárlóközpontoknál nem hajtanak -e végre jogosulatlan árusítást.vashulladék

Sajnálatos módon az utóbbi időben megszaporodtak a -főleg Esztergomból ide érkező- illegális vasgyűjtők. Ilyen tiltott tevékenységre vonatkozó bejelentést a napokban is kaptak a városrendészek a Bokros utca környékéről. A kollégák a helyszínre érve megállapították, hogy hangosbemondóval hirdetve tevékenységét, autóval gyűjt vasat, a lakosságot zaklató módon egy illető. A városrendészek rögzítették a szabálysértést és eljárást kezdeményeztek.

Ezúton ismét kérik a lakosságot, hogy legyenek elővigyázatosak, valamint jelentsék a fentiekhez hasonló ügyeket a megadott elérhetőségeken.

Városrendészet: 06 70 314 6104

Korábbi cikk:

https://www.budakalasz.hu/varosi-rendeszek-folyamatosan-keszenletben-allnak/