Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2024. július 25. csütörtök | Jakab, Kristóf napja

Hírek

 

Sárgabarackvásár a Mentáskertben

2024. június 21.

A sárgabarackot szeretjük magában, süteménynek, befőttnek, lekvárnak. Nincs annál finomabb, amikor a téli évszakban kibontunk egy illatos sárgabaracklekvárt és friss kenyéren vagy süteményben élvezhetjük a nyár ízeit. Kedd éjfélig tudjuk leadni előrendeléseinket a friss gyümölcsre, amit csütörtökön vehetünk át a Mentáskertben. 

Június 27-én, csütörtökön 14 órakor nyit a Mentáskert Termelői Piac, ahol a nyári finomságok (frissen gyalult tök, kovászos uborka, adalékmentes grillkolbászok, friss zöldségek és gyümölcsök) mellett sárgabarackvásár lesz.  A korábbi évekhez hasonlóan a pomázi Imre család érkezik a frissen szüretelt gyümölccsel, időjárástól függően Harleyn, Bergerauge vagy a Hargrand fajtából szállítanak majd.

A sárgabarack ára mérettől függően 1100 – 1200 Ft/kg, 10 kg vásárlása esetén mérettől függően 1000-1100 Ft/kg. Legkisebb rendelhető mennyiség 5 kg.
A rendeléseket június 25-én kedd éjfélig lehet leadni a családi gazdaság email címére (imre.zsolt@imrecsalad.hu), feltüntetve a rendelő nevét és telefonszámát.
A gyümölcsöket 14.00 – 17.30 -ig tudjuk átvenni a Mentáskertben, amennyiben csak 17.00 után tudják átvenni, kérjük e-mailben előre jelezzék!