Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2024. február 26. hétfő | Edina napja

Hírek

 

Segítsünk a környezetünkben élő rászoruló családokon!

2023. november 29.

Közelednek az ünnepek, és sajnos vannak családok Budakalászon és környékén, akiknek nemhogy ajándékot, de élelmiszert és alapvető háztartási termékeket sincs lehetőségük vásárolni. Adományainkkal őket segíthetjük a Dunakanyari Család- és Gyermekjóléti Intézményen keresztül.

Fotó: iStock

Az ünnepek közeledtével minden háztartásban megnövekednek a költségek, ami egyes családok számára komoly nehézséget jelent. A Dunakanyari Család- és Gyermekjóléti Intézmény az ő számukra szívesen fogad:

  • tartós élelmiszereket (pl.:  olaj, liszt, cukor, kávé, tea, kakaó, konzerv, tészta, rizs, bulgur stb.)
  • édességet (pl.: csokoládé, szaloncukor, gabonapehely, lekvár stb.)
  • illetve mindenféle tisztítószert, higiénés terméket, kozmetikumokat (pl.: takarítószerek, mosószer, tisztálkodószer, krémek, dezodorok, baba-mama termékek stb.)

Adományainkat december 15-ig adhatjuk le személyesen a Dunakanyari Család- és Gyermekjóléti Intézmény budakalászi irodájában (Szentendrei út 24.), ügyfélfogadási időben (kedd, szerda: 12:00-16:00, illetve csütörtök, péntek: 08:00-16:00).

Az Intézmény dolgozói december 7-9-ig (csütörtök, péntek, szombat) az Auchanban is gyűjtik a felajánlásokat.

Amennyiben az adományozással kapcsolatban kérdésük merülne fel, hívják a 06-20-291-0728-as telefonszámot, vagy írjanak a szolgalat@dunakanyari.hu emailcímre.

Amennyiben tehetjük, segítsünk a környezetünkben élő rászorulókon!