Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2024. július 14. vasárnap | Örs, Stella napja

Hírek

 

Semmelweis napi ünnepség

2017. június 14.

A Kós Károly Művelődési Ház báltermében köszöntötték tegnap a város Semmelweis-napi ünnepségére meghívott orvosokat, a település egészségügyi, szociális és gyermekjóléti intézményeinek munkatársait, valamint a Budakalászi Egészségklub tagjait. Jelen volt a rendezvényen Rogán László polgármester és Ercsényi Tiborné alpolgármester, a Képviselő-testület és a szakbizottságok tagjai, a polgármesteri hivatal munkatársai. Az ünnepség során köszönetet fejezett ki a városvezetés a településen a szociális ágazatban, az egészségügyért, egészségért és jó közérzetünkért dolgozóknak, a mindennapok során hozott áldozatos munkájukért.

semmelweis nap (49) semmelweis nap (48) semmelweis nap (47) semmelweis nap (41)

A képviselő-testület a „Budakalászért Emlékérem” díj adományozásával fejezte ki elismerését dr. Asztalos Imre házi gyermekorvosnak, s köszönte meg kiváló – 40 éves – munkáját.

A „Budakalászi polgárok egészségéért” díjat kapta Duduschné Balogh Mária védőnő. semmelweis nap (37) semmelweis nap (36) semmelweis nap (24) semmelweis nap (20) semmelweis nap (18) semmelweis nap (15) semmelweis nap (13)

Ünnepelték még az Egészségklub alapító tagját Knáb Ferencnét. Ez a klub a település egyik legjobban szervezett, legtöbb taglétszámmal bíró civil szervezete, amely rendezvényeit, szűrőprogramjait a település valamennyi lakosának hirdeti, szervezi.semmelweis nap (10) semmelweis nap (9) semmelweis nap (7) semmelweis nap (5) semmelweis nap (4) semmelweis nap (3) semmelweis nap (1)

Köszöntötték továbbá Szőkéné Remeczky Éva Saroltát, Dr. Kecskés Istvánné Évát, dr. Ollár Györgyné Katit, Zelizi Erikát, Széllné Takács Katalint.