Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2024. július 14. vasárnap | Örs, Stella napja

Hírek

 

Síppal-dobbal köszöntöttük az időseket a Kalászi Idősek Klubjában

2023. október 02.

Október elsején volt az Idősek, illetve a Zene világnapja, amiről hétfőn délelőtt a Kalászi Idősek Klubjában is megemlékeztünk. Budakalász két alpolgármestere és a Kalász Alapfokú Művészeti Iskola egy lelkes csapata köszöntötte a klub idős tagjait, akik nagy örömmel fogadták a zenés programot.

Hétfőn délelőtt a Kalászi Idősek Klubjában az ottani időseket köszöntöttük fel az Idősek világnapja alkalmából. Először Forián-Szabó Gergely és Nagel István alpolgármester köszönték meg mindazt, amit az idősektől kaptunk, a tapasztalatot, a tudást és a törődést.  Ezt követően a Kalász Alapfokú Művészeti Iskola (KAMI) igazgatónője, Hermeszné Uracs Mónika köszöntötte a klub tagjait és konferálta fel a furulya szakos hallgatókat, akik Reikort Ildikó felkészítő tanárukkal több zeneszámból álló műsorral készültek, majd egy közös örömzenélésbe vonták be a jelenlévőket. Az idősek többféle dobot és egyéb hangszert a kezükbe véve együtt adták meg a ritmust a furulyadallamoknak, amit láthatóan nagyon élveztek a jelenlevők.

A zenei élményt követően a két alpolgármester egyenként, rózsával köszöntötte a klubtagokat. A meghitt program után az Idősek Klubja szeretetvendégséggel kínálta vendégeit.