Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2023. december 09. szombat | Natália napja

Hírek

 

Szeptember 29-én szelektív hulladék-gyűjtés

2020. szeptember 28.

A 2020. március 1. óta érvényes hulladéknaptár 2020. szeptember 30-ig érvényes. Szeptember 29-én még a régi rend szerint viszik el az ingatlanok elé kihelyezett szelektív hulladékot tartalmazó zsákokat. Kérjük, hogy a hulladékot csak előző este, vagy legkésőbb a szállítási nap reggel 6.00 óráig kihelyezni szíveskedjenek. A hulladék bármilyen áttetsző zsákban kihelyezhető.

Hulladékszállítás október 1-től

Mint arról már beszámoltunk, 2020. október 1-től az NHSZ Vértes Vidéke Nonprofit Kft. új rend szerint végzi a hulladék elszállítását. Október 1-től a kommunális szemetet hétfő, szerda és pénteki napokon viszi el a szolgáltató, utca szerinti bontásban (vagyis minden utcából egy adott napon). A több szállítási nap lehetővé teszi az esetleges hibák mihamarabbi orvoslását: ha valamilyen okból egy utca adott napon kimarad, akkor a lehető leghamarabb (a következő szállítási napon) pótolni tudják a mulasztást. Az első szállítási nap az új rendben október 2. péntek: a pénteken esedékes utcákból a héten pénteken is elviszik a szemetet. A zöldhulladékot és a szelektív hulladékot meghatározott keddi vagy csütörtöki napokon szállítják majd el. Az utcalistát a szolgáltató a postaládákba bedobta, online a Hulladékgazdálkodással kapcsolatos információk gyűjtésére létrehozott aloldalon tekinthetik meg: www.budakalasz.hu/hulladekgazdalkodas

  • Korlátlan zöldhuladék-szállítás: Korlátlan zöldhulladék-gyűjtésre az első novemberi zöldhulladék-szállítási napon, vagyis a keddi napokra beosztott utcákból 2020. november 3-án, a csütörtöki napokra beosztott utcákból pedig november 5-én kerül majd sor.
  • Részlegesen megnyitott a Hulladékudvar: erről szóló cikkünket ide kattintva olvashatja

Kapcsolódó hírek: 

Hulladékgazdálkodás

Hulladékszállítási kisokos

Új cég végzi a hulladékszolgáltatást