Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2022. október 05. szerda | Aurél napja

Hírek

 

Szerdán délután, Budakalászon dől el a Liga Kupa-elsőség sorsa

2022. június 01.

Szerdán délután szeretné megkoronázni történelmi szezonját a budakalászi férfi kézilabdacsapat. Az együttes a Magyar Kupában elért negyedik hely és a bajnokságban kivívott nyolcadik helyezés után jó eséllyel pályázik arra, hogy megnyerje a Liga Kupát. A döntő visszavágója 17 órakor kezdődik a budakalászi sportcsarnokban.

A kalászi kézilabdázók a szezon utolsó mérkőzésére készülnek, és ezúttal a legvégére maradtak az igazi izgalmak. A fiúk a Gyöngyösön aratott egy gólos diadal után hazai környezetben szerezhetik meg az elsőséget. Ebben a sorozatban csak magyar játékosok léphetnek pályára, és a mieink kiválóan teljesítettek. Az elődöntőben a nagy rivális „kis” Veszprémet sikerült kiejteni, a finálé odavágóján pedig idegenben aratott 30:29 arányú győzelmet a társaság. A mai cél tehát nem lehet más, mint a kupagyőzelem!

„Az első mérkőzésen az volt a célunk, hogy olyan eredményt érjünk el, amellyel reális esélyünk lesz megnyerni a Liga Kupát! Az idegenbeli győzelemmel ezt sikerült megcsinálnunk, de végül is nálunk, hazai pályán fog dől el a kupa sorsa, hiszen az egy gólos előny a mai gyors kézilabdában csekély különbségnek tűnik és gyorsan elolvad. Amennyiben a Gyöngyösön elkövetett hibáinkat sikerül kijavítanunk és még jobb játékot tudunk produkálni, akkor lesz esélyünk a győzelemre” – összegezte várakozásait a csapat honlapján Csoknyai István vezetőedző.

A fiúk arra kérik a szurkolókat, hogy egységesen, fehér pólóban érkezzenek, és így buzdítsák őket a lelátóról. Kezdés 17 órakor.

Csoknyai István vezetőedző győzelmet remél fiaitól. Fotó: Budakalász Kézilabda Zrt.