Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2024. június 24. hétfő | Iván napja

Hírek

 

Szombaton a gyerekeket ünnepeltük a Faluházban

2024. május 27.

Május utolsó vasárnapja gyereknap, a Faluházban ezért hétvégén a gyerekeké volt a főszerep: több izgalmas program, játék, koncert, mese és vigasság várta a kicsiket.

Május 25-én, szombaton gyerekzsivajjal telt meg a Faluház, Budakalász számos érdekfeszítő programmal készült a városi gyereknapra. Délelőtt 10 órakor Pomázi Zoltán, a legendás Bojtorján Zenekar alapító frontembere adott gyerekkoncertet, a Lenvirág Táncegyüttes táncházat tartott a kicsiknek.  A Lenvirágosokban ezúttal sem csalódtunk, fergeteges hangulatot, ritmust és vigasságot varázsoltak a Faluházba, amihez a legkisebbektől a kísérőkig többen csatlakoztak mind a délelőtti, mind a délutáni táncház során.

A két táncos mulatság közben a Majorka Színház előadásán pihenhettünk meg, a „Malacon nyert királylány” című előadás a legmozgékonyabbak figyelmét is magával ragadta.

A nagyobbak Kahoot kvízen tesztelhették a tudásukat, festhettek, szabadtéri programok is várták a gyerekeket; légvár, népi játékpark, de az arcfestő pult mögött is folyamatosan voltak jelentkezők. Egész nap lehetett gokartozni és a kicsik nagy örömére a Budakalászi Tűzoltó Őrs ügyességi játékain remekelni. A mozgalmas napot végül tinidiszkó zárta, ahol a maradék energiatöbbletet is kitáncolhatták a nagyobbak. Mindenkinek köszönjük, aki eljött és velünk ünnepelt!

Fotók: Szabó Zoltán

 

Fotó: Budakalászi Tűzltó Őrs Facebook oldala