Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2022. december 02. péntek | Melinda, Vivien napja

Hírek

 

Szombaton lesz a Tófutás Budakalászon

2022. április 04.

Idén először, az egészség jegyében egy közös sétával indul a program: a szervezők mindenkit sok szeretettel várnak, aki úgy érzi, hogy nem tudja lefutni a Tókört, mert egészségi állapota nem engedi, vagy csak nem elég jó a kondíciója. A sétára a gyülekező 8:45 órakor lesz.

10 órakor a futók veszik át a főszerepet: együtt rajtol el a 10 kilométeres táv és a 2 körös futás mezőnye. Pontban 11 órakor az 1 körös felnőttek, a szeniorok, a juniorok és felsős általános iskolások indulnak el. 11:10 órától őket követik majd az alsósok, 11:15 órától pedig az ovisok a kísérőkkel. A nevezés ingyenes, és 9 órakor kezdődik a helyszínen, a tó Tanító utca felőli oldalán. A kategóriánkénti leggyorsabbak pólót kapnak, az első három helyezett pedig éremmel és ajándékkal térhet majd haza.

A rendezők, akik ezúttal is több, az egészségmegőrzéssel kapcsolatos kiegészítő programmal készülnek, büszkék arra, hogy a Budakalászi Tófutás mára a pilis-dunakanyari régió egyik legjelentősebb szabadidős sporteseményévé vált.