Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2023. december 03. vasárnap | Ferenc, Olívia napja

Hírek

 

Szombaton újra Őszi Tófutás

2021. október 07.

Október 9-én szombaton, 9 órától újra Tófutás az Omszk-tó körül. A részvétel mindenki számára ingyenes. A nevezés 9 órától kezdődik. A rajtoltatás 10 órától folyamatosan történik, kategóriánként elkülönítve. A leggyorsabbak pólót, az első három helyezett érmet és ajándékot kap. Ahogy korábban már megszokhatták, ezúttal is készülünk egészségmegőrzéssel kapcsolatos kiegészítő programokkal.

Fontos! Őszi Tófutásunk rajtja új helyszínre költözött, a Tanító utcai oldalra a CBA mögötti füves területre. Aki teheti, jöjjön kerékpárral, vagy gyalog, hogy ne terheljük a környéket feleslegesen, de aki mégis autóval érkezik, használhatja a parkolót, és a környékbeli kis utcákat. Kollégáink kerékpár és csomagmegőrzővel várják a versenyzőket!

Az idei Tófutáson Sallai Zsuzsa javára jótékonysági  gyűjtést szerveznek, aki 13 éves kora óta úgy él, hogy bármelyik nap lehet az utolsó. Kilenc újraélesztésen van túl, kiskamasz korában szívműtéten esett át, mégis teljes életet él: négy gyermekes édesanya, feleség, ultrafutó, sportegyesület vezető, Szentendre és környéke futónagykövete. Most daganatos betegséggel küzd. Kérjük, ha tehetik, bármilyen kis összeggel támogassák Sallai Zsuzsát, aki most mindenféle ellátási rendszerből kiesett. Lesz egy standja, ahol apróságokat lehet vásárolni. Minden jó szándékú segítséget köszönünk!

Sallai Zsuzsi oldala

Az Őszi Tófutás részletes programját a Kós Károly Művelődési ház és Könyvtár honlapján lehet megtalálni.