Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2023. május 30. kedd | Janka, Zsanett napja

Hírek

 

Szüreti Mulatság a Nyitnikék Óvodában

2021. szeptember 29.

Szeptember 23-án, csütörtökön a felhőtlen szórakozásé volt a főszerep a Nyitnikék Óvoda udvarán. Két év kihagyás után újra megrendezték a hagyományos Szüreti Mulatságot.

A budakalászi Nyitnikék Óvoda évről évre megtartja alapítványi délutánját, a Szüreti Mulatságot. A vírus miatt az elmúlt két évben elmaradt a rendezvény, ám múlt csütörtökön újra tömve volt az óvoda udvara a szüretet ünneplő kisgyerekes családokkal. Az óvoda dolgozói kézműves foglalkozásokkal, ügyességi játékokkal, táncházzal és mustkészítéssel, így friss szőlőlével kedveskedtek a gyermekeknek és családjaiknak. A szórakozáson túl a esemény kiváló alkalom volt arra, hogy a dolgozók és az óvodába járó családok megismerhessék egymást, és ilyen módon épüljenek a közösségi kapcsolatok.

Az udvaron több helyen volt „Terülj, terülj asztalkám”, ahol különböző finomságokat lehetett vásárolni. Az asztalokra olyan házi sütemények, szendvicsek kerültek, amiket az szülők készítettek az alkalomra, hogy az azokból származó bevételt felajánlják a Budakalászi Óvodásokért Alapítvány számára.

Az idei Szüreti Mulatság minden szempontból sikeres volt: a gyerekek boldogok voltak, a szülők elégedettek, az alapítvány pedig 379 000 forint bevétellel gazdagodott.