Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2023. december 10. vasárnap | Judit napja

Hírek

 

Tájékoztató a Gát utcai sorompó újraprogramozásáról

2015. április 22.

A Duna parton, az árvízvédelmi töltésen található Gát utcai sorompó memóriáját karbantartás miatt 2015. június 1-én töröljük.

Kérünk minden lakost, aki a sorompó használatában érintett, legyen szíves igényét a www.budakalasz.hu honlapról letölthető, a Polgármesteri Hivatal központi elérhetőségeinek egyikén (ugyfelszolgalat@budakalasz.hu, +36 (26) 340 266), vagy hivatalunkban személyesen kérhető nyomtatványon újra beadni, jogosultságának alátámasztására szolgáló dokumentummal együtt (lakcímkártya vagy tulajdoni lap). Az igényeket elbíráljuk, majd értesítjük a kérelmezőt, hogy a hozzáférést biztosítani tudjuk-e.

A helyek korlátozott száma miatt adott ingatlanhoz maximálisan 2 telefonszámot tudunk rögzíteni. A hozzáférést azok számára tudjuk biztosítani, akik bizonyíthatóan a sorompóval érintett területen laknak. (Kivételt képeznek a rendőrség, katasztrófavédelem, mentők, háziorvosok, hatóságok, egyéb hivatalos személyek.)

Kérjük – a fentieket figyelembe véve – az igénylőlapot 2015. május 15-ig leadni szíveskedjenek, tekintettel arra, hogy június 1-én a sorompó memóriájából az összes meglévő telefonszám törlésre kerül.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Budakalászi Polgármesteri Hivatal

Letölthető nyomtatvány »