Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2024. június 25. kedd | Vilmos napja

Hírek

 

Tájékoztató hulladékszállításról

2017. november 06.

A pilisi térségben műszaki problémák miatt akadozik a hulladékszállítás. Ennek oka, hogy a hulladékkezelés országos átalakítás előtt áll. A Budakalászon szolgáltató Zöld Bicske Kft.-nél munkaerő kapacitási problémák is jelentkeztek, ezért csúszik rendszeresen a szállítás a városban. hulladékszállításAz Önkormányzat ezért már több ízben felszólította a közszolgáltatót a szerződésben foglaltak betartására valamint az állam felé  is jelezte, hogy a szolgáltató a szerződésben foglalt kötelezettségeit nem látta el teljeskörűen. A Kft. figyelmét a kötbér fizetés jogkövetkezményére is felhívták.

A Zöld Bicske tájékoztatása szerint a vegyes (kommunális) hulladék elszállítása elsőbbséget élvez, emellett törekszik arra, hogy minél előbb pótolja a kimaradt szelektív szállításokat. A szolgáltató munkaerő-kapacitáshiánya olyan mértékű, hogy már a cégvezetés is beáll és maga is szedi a szemetet.

Kérjük, hogy az el nem szállított hulladékot hagyják kint az utcán, mert előfordulhat, hogy a megszokott időn túl, akár este 8-9 óra körül érkeznek meg a járművek. Fontos az is, hogy ahonnan már elszállították a hulladékot, ne helyezzenek ki újabb adagokat, csak a meghatározott kihelyezési időpontok előtti napon legközelebb. A szolgáltató a fennálló problémák miatt kéri a lakosság türelmét és megértését.

További tájékoztatásárt kérjük, hogy a szolgáltató Zöld Bicske Kft-t keressék a következő elérhetőségeken:

E-mail: info@zoldbicske.hu
Tel.: +36 22 350 111