Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2023. április 01. szombat | Hugó napja

Hírek

 

Tájékoztató végelszámolással kapcsolatosan

2015. január 23.

A Budakalászi Közmű Üzemeltető Kft. (BKÜ) a Képviselő-testület 2015. január 13-i döntése értelmében 2015.02.15-i dátummal végelszámolásra kerül. A BKÜ ezen időpont után szakmai tevékenységet nem folytat, kizárólagos feladata a kintlévőségek behajtása lesz.

A lakosságot érintő közmű fejlesztési hozzájárulások kezelését a Budakalászi Polgármesteri Hivatal Pénzügyi Osztálya veszi át. A Csatorna rákötésekkel kapcsolatos ügyintézést a Polgármesteri Hivatal Városfejlesztési Osztálya fogja intézni. A csatornahálózat fenntartását 2014. június 1-je óta a DMRV Zrt végzi, így bármilyen a rendszert érintő hiba esetén hozzájuk kell fordulni. A csatornahálózatra történő rákötések 2015.02.15-től a Polgármesteri Hivatalban intézhetők ügyfélfogadási időben.

A hátralékokkal, tartozásokkal kapcsolatos ügyintézést a Polgármesteri Hivatal Vagyongazdálkodási és Adóirodáján lehet személyesen elintézni szintén ügyfélfogadási időben 2015.02.15-től. Nyomatékosan kérünk mindenkit, aki tartozással rendelkezik és arról fizetési felszólítást kapott, fizesse be határidőre, mert a végelszámolás megkezdésekor a tartozás állomány behajtására jogi úton kerül sor, amely költsége elérheti a tartozás mértékét is, és a tartozással együtt kerül beszedésre, akár végrehajtási eljárás keretében.