Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2023. december 03. vasárnap | Ferenc, Olívia napja

Hírek

 

Befejeződtek a Taván dűlő csatornázási munkálatai

2020. december 04.

A 2019 novemberében indult beruházás műszaki átadás-átvételi eljárása 2020 december 3-án vette kezdetét. Jelenleg még folyamatban vannak a víztartási próbák, amelyeket a rendszer üzemeltetője, a DMRV Zrt. végez. A műszaki átadás-átvételi eljárás tervezetten 8 munkanapon belül lezajlik és DMRV Zrt. a hálózatot üzemeltetésre átveszi.

A csatornahálózat kivitelezési összköltsége 73 millió forint + áfa. Összesen 1281 folyóméteren épült ki a szennyvízelvezető hálózat a Szüret, Szőlő, Vincellér, Puttony Lugas és Kert utcákban. A megépült vezeték száz ingatlan kiszolgálásra alkalmas.

Az érintett utcákban a kivitelező a megkötött szerződés értelmében több rétegben tömörített zúzott követ terített.

A korábbi állapotokhoz képest az utcák zúzottkö-borítással való ellátása  jelentős javulást eredményez az utcák használhatóságát illetően, de fontos kiemelni, hogy ezen a városrészen több építkezés is folyamatban van.

Az itt élők a műszaki átvételt követően már kérhetik a DMRV Zrt-től a hálózathoz történő csatlakozást, melynek feltétele egy engedélyezési tervdokumentáció benyújtása a DMRV Zrt. felé. Ennek tartalmaznia kell a szükséges nyomtatványokat, illetve feltétel a közműhozzájárulás befizetésének teljesítése is.

(A befizetést teljesítő ingatlantulajdonosok jegyzékével a DMRV Zrt., rendelkezik, az igazolások az érintett tulajdonosok részére postai úton megküldésre kerültek.)

További fontos információkat találnak a DMRV. Zrt. honlapján erre a linkre kattintva.

Képek a műszaki munkáról: