Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2024. április 12. péntek | Gyula napja

Hírek

 

Tehetséges, nehezebb körülmények közt élő diákok pályázatát várják!

2018. június 19.

A Budakalászi Szent István Alapítvány, mint ahogy 1989 óta minden évben, az idén is meghirdeti ösztöndíj pályázatát felsőfokú intézményben tanuló tehetséges, jól tanuló, de rászoruló budakalászi diákok részére.

Az ösztöndíjat egy tanévre lehet elnyerni, de a második félévi támogatást csak az eredményes első félévet igazoló diák veheti át. Az ösztöndíj újabb pályázat alapján ismételten elnyerhető. A pályázat a pályázati űrlap kitöltésével és beadásával válik elbírálhatóvá. Mellékelni kell az év végi bizonyítvány, vagy leckekönyv másolatát.

A pályázati űrlap átvehető: a Szentistvántelepi templomban és a Budakalászi plébánián. (2011 Budakalász Ady E. u. 1. hétfőn – kedden 9 – 11h, csütörtökön – pénteken 15 – 17h között), illetve elektronikusan igényelhető a kulindaniel@gmail.com  e- mail címen. További tájékoztatás kérhető ugyanitt.

A pályázatok beadási határideje: 2018. augusztus 10.

Helye: 2011 Budakalász, Ady E. u. 1.

Beadási formája: kizárólag papír alapon.

A kuratórium a hagyományoknak megfelelően augusztus 20 -án, a szentistvántelepi templom kertjében tartandó városi ünnepségen hirdet eredményt és adja át az I. félévi ösztöndíjakat, illetve a támogatásokat.