Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2024. július 20. szombat | Illés napja

Hírek

 

Tervezhetőbbé válik a polgármesteri fogadóóra

2018. február 28.

A Budakalászi Polgármesteri Hivatalban fontos az ügyfelek problémáinak hatékony és ügyfélközpontú kezelése. Ennek jegyében újult meg  két éve a hivatali ügyfélfogadás. Az új rendszerben kibővült és fontos szerepet kapott az ügyfélszolgálat. Minden hívást és minden ügyfelet itt irányítanak el először. Ez azért hasznos, mert az ügyfélszolgálat munkatársai segítenek a kérdések megválaszolásában és az ügyek kategorizálásában, a megfelelő ügyintézőhöz juttatásban. A korábbi átalakítás során a hivatali ügyféltér is megújult, esztétikus, kulturált környezetben várják az ügyfeleket a munkatársak.

Az ügyfélközpontú ügyintézés jegyében márciustól módosul Rogán László fogadóóráinak rendje. Mai világunkban egyre fontosabb szerepe van a pontos időbeosztásnak és a tervezhetőségnek, ezért ezentúl előzetes bejelentkezés alapján, egyeztetett időpontban fogadja a polgármester az ügyfeleket. A fogadóóra továbbra is hétfőnként 15 és 17 óra között lesz. A változtatásnak köszönhetően sorban állás nélkül, az előzetesen megbeszélt időpontban kereshetik föl a városlakók a polgármestert. Amennyiben a városvezetőnek előre nem tervezett hivatalos programja adódik, a hivatal munkatársai jelzik azt az ügyfélfogadásra bejelentkezetteknek és új időpontot jelölnek ki a személyes találkozásra. A fogadóórára időpontot az ügyfélszolgálat számán (tel: (26) 340-514) a polgármesteri titkárságot kérve egyeztethetnek.

A várossal kapcsolatos kérdések felvetésére több csatorna is nyitva áll a lakosság számára. A város e-mail címén az info@budakalasz.hu-n hivatalos ügyekben fordulhatnak a hivatali munkatársakhoz, az új városi applikáción rendelkezésre álló hibabejelentő felületen a város területén előforduló rendellenes eseményeket, jelenségeket jelezhetik, a város közösségi médiafelületén pedig általános kérdéseket tehetnek föl az érdeklődők.