Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2023. december 02. szombat | Melinda, Vivien napja

Hírek

 

Tíz góllal nyerte legutóbbi bajnoki mérkőzését a budakalászi férfi kézilabdacsapat

2023. október 27.

Magabiztos győzelemmel folytatta bajnoki szereplését a CYEB -Budakalász együttese a férfi kézilabda NB I-ben. Csoknyai István vezetőedző tanítványai hazai pályán gyűrték le a PLER-Budapest gárdáját tíz góllal.

A budakalásziak az új évad hetedik bajnoki mérkőzésén hazai környezetben küzdöttek meg a PLER-Budapest legénységével. Együttesünk már a találkozó első perceiben magához ragadta az irányítást és harminc percnyi játék után öt góllal, 12:7 arányban vezetett. A fiúk a térfélcsere után sem fogtrák vissza magukat, még tovább növelték az előnyt és végül magabiztos, 29:19 arányú győzelmet arattak. Juric-Grgic 6, Kovács D. és Varjú 4-4 góllal vette ki a részét a szép sikerből.

„Fegyelmezetten és nagy tempóban játszott a csapatom, aminek meg is lett az eredménye. Ez természetesen a kiváló kapusainknak és a nagyon hatékony védekezésünknek is köszönhető. A második félidő elején volt egy kis rövidzárlatunk, de jól átvészeltük ezt az időszakot is, és utána Kiss Bence vezérletével sikerült eldönteni a mérkőzést” – értékelt Csoknyai István vezetőedző a lefújás után.

A budakalászi együttes 3 győzelemmel és 4 vereséggel, 6 pontot gyűjtve a tabella 8. helyén áll. A csapatra nehéz feladat vár a folytatásban: szombaton a Bajnokok Ligájában is vitézkedő Telekom Veszprém otthonában kellene tisztesen helytállni.

Fotók: Budakalász Kézilabda Zrt.