Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2023. december 03. vasárnap | Ferenc, Olívia napja

Hírek

 

Új összevont napijegy a Dunakanyarban

2020. augusztus 07.

Új összevont közlekedési napijegyet vezettek be a Dunakanyarban, amellyel a MÁV, a Volánbusz, a HÉV és a Mahart helyi járatai is igénybe. Az új napijegy augusztus 5-étől érvényes.

A 24 órás jeggyel a Pilis, a Duna és a Börzsöny bármelyik népszerű kirándulóhelye felkereshető szeptember végéig.

A napijegy kétféle változatban elérhető: a felnőtt napijegy ára 1999 forint, a 26 éven aluliaké 1499 forint.

A napijegyeket jelenleg a MÁV-START Zrt. állomási és partneri pénztáraiban lehet megváltani, augusztus 15-étől pedig várhatóan a MÁV mobiltelefontos alkalmazásból is megvásárolhatóak lesznek.

A jegyek

  • vasúton a MÁV-START 2-es (Budapest-Esztergom), 70-es (Budapest-Vác-Szob) és 75-ös (Vác-Diósjenő-Balassagyarmat) vonalain, valamint a HÉV-en a H5-ös vonalon Békásmegyer és Szentendre közötti szakaszon érvényesek;
  • közúton a Volánbusz 300-399 és 800-898 számcsoportba eső viszonylatain, amelyek olyan turisztikailag fontos településeket érintenek, mint Esztergom, Szentendre és Vác;
  • valamint használható a hajótársaság menetrend szerinti dunakanyari körjáratain: az utasok a Vác-Visegrád, az Esztergom-Zebegény, a Szentendre-Visegrád vagy a Visegrád-Nagymaros-Zebegény-Dömös viszonylat közül választhatják ki, hogy melyik vonalon használják fel a jegyet.

Kép: mahartpassnave.hu

Forrás: MTI