Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2024. július 14. vasárnap | Örs, Stella napja

Hírek

 

Újabb korlátozások az M0-s autóút északi szektorában

2023. október 22.

A jövő héten újabb forgalmi korlátozásokkal folytatódik az M0-s autóút burkolatjavítása az északi szektorban – tájékoztat a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Október 24-én, kedden déltől az M0 körgyűrű két újabb pontján alakítanak ki tereléseket burkolatfelújítási munkák miatt. Az M0 déli szektorában az M5 autópálya csomópontjában az M5-s autópályára Budapest irányába felhajtó ágon és a főváros felé vezető oldali gyűjtő-elosztó pályán egyaránt sávelhúzás mellett pályaszűkítéssel is járó korlátozást vezet be a Magyar Közút várhatóan október 26., csütörtök estig. A korlátozás ideje alatt továbbra is fel lehet hajtani az M0-s autóútról és Gyál felől is az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalára. A csomópont egyes ágainak felújítása több ütemben, pályaszűkítés, esetenként teljes útzár bevezetése mellett történik. A változó helyszínű terelésekkel és korlátozásokkal járó beruházás várhatóan november 15-ig tart. A munkákra, korlátozásokra előjelző táblák hívják fel a figyelmet. A térségben sebességkorlátozásra és megnövekedett menetidőre számíthatnak a közlekedők.

Az M0 északi ágán az autóút M3-as autópálya és 11-es főút közötti szakaszán lesznek korlátozások. Az október 24-27. közötti időszakban, tehát keddtől péntekig az M0-s autóút Megyeri híd felé vezető oldalán az M2-es autóúti csomópontot megelőző szakaszon a középső sávot lezárják a forgalom elől. A korlátozás nem akadályozza az érintett szakaszon az autóútra történő fel- és onnan történő lehajtást. Október 24-28. közötti időszakban, tehát keddtől szombatig az M0-s autóút M4-es autóút felé vezető oldalán az M2-es autóút és az M3-as autópálya csomópontjai közötti szakaszon a középső sávot zárják le. A korlátozás ez esetben sem akadályozza az érintett szakaszon az autóútra történő fel- és onnan történő lehajtást.

Október 27-én, pénteken az M0-s autóút Megyeri híd felé vezető oldalán az M2-es autóúti csomópontot megelőző szakaszon a külső sávot zárják le. A korlátozás nem akadályozza az érintett szakaszon autóútra történő fel- és onnan történő lehajtást.