Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2024. július 21. vasárnap | Dániel, Daniella napja

Hírek

 

Újabb szatírt állítottak elő Budakalászon

2023. július 17.

A Városrendészet munkatársa szombat délben lakossági bejelentésre az Omszk park József Attila utca felőli oldalánál egy nyilvános helyen meztelenkedő és önkielégítést végző férfit állított elő. Dr. Ábrahám Zsolt, a Városrendészet vezetőjének tájékoztatása szerint fokozzák a járőrök jelenétét az Omszk parkban.

A kiérkező rendész először a bejelentést tevő két személyt kereste meg, akik elvezették őt a szeméremsértéssel gyanúsított férfihez, akire félmeztelenül, kezében sörösdobozzal, részegen találtak rá. A fiatalember beismerte a meztelenkedést és az alkoholfogyasztást, de arra hivatkozott, hogy emlékei szerint itt korábban nudista strand volt. A szeméremsértés beismerése után a Városrendészet munkatársa rendőrt hívott és a meztelenkedő szatírt átadta a szentendrei kollégáinak, akik bilincsben a Szentendrei Rendőrkapitányságra szállították.

Az elmúlt hetekben már a harmadik kalászi közszeméremsértés témájában íródott hírt olvashattuk, de az idelátogató meztelenkedőkről sokan tudnának mesélni. Karsai Miklós (1937-2022), aki 28 évig vezette városunkat, korábban így emlékezett a nudistákra:

A békási lakótelep miatt kellett egy üdülőtelepet létesíteni: Pest megyei Tanács – és Budakalász testvérmegyei kapcsolata révén Omszk megye segítségével valósult meg. Az Omszki-tónál megjelentek a nudisták, aztán bejöttek a faluba úgy, ahogy voltak. Sétáltak a József Attila utca környékén. Szóltunk a rendőrségnek, akik kiküldtek 2 rendőrt négyszáz nudistára. Bekapcsolódott a Szentendrei Rendőriskola is, a nudisták meg bementek a vízbe és onnan röhögtek.

Ezúton is köszönjük a bejelentőknek a figyelmüket és a bátorságukat, valamit a rendészek és a rendőrök munkáját. Dr. Ábrahám Zsolt, a Városrendészet vezetője arról tájékoztatott minket, hogy az Omszk parkban fokozzák a járőrök jelenlétét. 

A Városrendészet elérhetősége: +36 (70) 314 6104 (hívható minden nap 6:00 és 22:00 óra között)