Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2023. december 10. vasárnap | Judit napja

Hírek

 

Újra kinyit a Hulladékudvar

2020. május 05.

Az önkormányzat kérésének eleget téve a jelenlegi pandémiás korlátozásokat betartva, az alábbi előírásokkal a Zöld Bicske Kft. újranyitja a budakalászi hulladékudvart az alábbi nyitvatartási renddel. Csütörtökön és pénteken 14-18 óra, szombaton 8-12 óra között. A hulladékudvarban az átvételi tájékoztatóban meghatározott hulladékok adhatók le.

A koronavírus okozta járványügyi helyzet miatt a hulladékudvar működtetése során az alábbi védelmi szabályok kerülnek alkalmazásra:

  • A hulladékudvarokban egyidejűleg kizárólag egy személy tartózkodhat.
  • A beszállított hulladék pakolásáról, és annak a hulladékudvarban történő elhelyezéséről minden ingatlanhasználónak magának kell gondoskodnia. A helyszínen lévő kollégánk természetesen koordinálja és segíti a lakosságot a hulladék elhelyezésben.
  • Valamennyi szükséges adat, igazolvány felvételére szóban történő bediktálás útján kerülhet sor, a személyes iratok átadását mellőzni kell, de azok bemutatása szükséges.
  • Az 1,5 m távolságot az ügyintézés során be kell tartani.
  • A hulladékudvar területén tartózkodás időtartama alatt az ügyfelek csak olyan távolságra és annyi időre hagyhatják el a járművüket, ami a hulladék lepakolásához szükséges.
  • A várakozás ideje alatt kérjük tartózkodjanak gépkocsijukban.

A hulladékudvarba történő belépés ideje meghosszabbodik, emiatt kérjük szíves türelmüket. Felhívjuk a figyelmet, hogy a hulladékudvarba kizárólag védőeszközben (maszkban és kesztyűben) lehet belépni. Kérjük ezekről gondoskodni szíveskedjenek!

Ugyanakkor a szolgáltató kéri a tisztelt lakosságot, hogy ezen szolgáltatást csak végső esetben vegyék igénybe a járványhelyzetre való tekintettel. Amennyiben lehetséges, használják továbbra is a házhoz menő szelektív hulladékgyűjtést.

A Zöld Bicske Nonprofit Kft. üzemeltetésében a pilisvörösvári és a budakalászi hulladékudvar áll, így csak ezek nyitvatartásáról tudunj nyilatkozni, a környékbeli további hulladékudvarokat más közszolgáltató üzemelteti.

A pandémiás helyzetre való tekintettel, az NHKV Zrt. engedélyével, a Zöld Bicske Kft  kollégáinak védelme érdekében a házhoz menő lomtalanítást sajnos még nem tudják újraindítani, többek között a legfontosabb közszolgáltatási feladatok (kommunális-, szelektív-, zöld hulladék gyűjtés) ellátásának zavartalan működtetése érdekében. Azonnal értesítést küldünk, ha lehetőség lesz ezen szolgáltatást is újraindítani.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!